Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βιβλία στην Τεχνόπολη με 1 ευρώ



Επισκεφτήκαμε χτες το φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου που διεξάγει ο ραδιοφωνικός σταθμός Βήμα 99,5   μέχρι την Κυριακή (11:00-21:00) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
 
 




Αγοράσαμε    βιβλία των εφημερίδων Το Βήμα και Τα Νέα με ένα ευρώ το καθένα ενισχύοντας έτσι το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης.

 

Την προσπάθεια ενίσχυσης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης  στηρίξουν    χορωδίες και μουσικά σχήματα   
 
Το πρωινό της Κυριακής πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις: η χορωδία του Δήμου Αθηναίων, ο σύλλογος Αρσάκειων – Τοσίτσειων σχολείων που θα τραγουδήσει τα  τραγούδια της Λιλιπούπολης αλλά και η 25μελής παιδική χορωδία Ευμέλεια της Τζίνας Φωτεινοπούλου. Ακολουθούν το κουιντέτο χάλκινων πνευστών Suono, που θα ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο και ο συνθέτης και πιανίστας Αντώνης Καρατζίκης, ο οποίος με τις φωνές των Μαρίνας Σάττη και Νίκου Ρουσσάκη, θα μας μεταφέρει σ’ ένα μαγικό ταξίδι με τα ωραιότερα τραγούδια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Το τριήμερο θα κλείσει με τη συμμετοχή της Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Τα παιδιά   παίξουν με τεχνητό χιόνι, στη «Χιονισμένη Σφαίρα» που  βρισκότανε στην είσοδο του χώρου. Κάποια στιγμή, βέβαια, ξεφούσκωσε και δεν ξέρω, αν είναι διαθέσιμη την Κυριακή. 
Αξίζει η κυριακάτικη επίσκεψη. Παίρνετε εξαιρετικά βιβλία με 1 ευρώ και ξέρετε ότι τα χρήματα πάνε για καλό σκοπό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου